Wpisy zawierające słowo kluczowe Krem Rafaello do tortu.
Krem Rafaello do tortu Kogelmogel
Krem Rafaello do tortu - 250 ml śmietanki kremówki 36% -250g serka mascarpone -100 g wiorkow kokosowych -paczka cukru kokosowego z ekstraktem (opcjonalnie) - 1 wafelek Princessa kokosowa - 1 tabliczka czekolady bialej Smietanke podgrzewamy z czekoladą, wiorkami kokosowymi oraz rozgniecionym wafelkiem. Odstawiamy do lodówki na noc. Ubijamy pod koniec dodając Serek mascarpone. Inka. Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.