Wpisy zawierające słowo kluczowe OGÓRKI KWASZONE.
OGÓRKI KISZONE Kulinaria
OGÓRKI KISZONE: SKŁADNIKI: 2 KG OGÓRKÓW 1 PĘCZEK KOPRU 1 CHRZAN 1 GŁÓWKA CZOSNKU 3 ZAB 3 ŁYŻKI SOLI 1 LITR WODY KAMIONKA LUB SŁOIK SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: WODĘ Z SOLĄ ZAGOTOWAĆ. OGÓRKI UMYĆ I NAMOCZYĆ PRZYNAJMNIEJ NA 1 GODZINĘ, KOPER UMYĆ, CHRZAN I CZOSNEK OBRAĆ I UMYĆ, DO NACZYNIA (JA UŻYWAM KAMIONKI) WKŁADAMY GARŚĆ KOPRU NA TO WŁOŻYMY PIERWSZĄ WARSTWĘ OGÓRKÓW (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.