Sałatka nicejska kulinaria
Ilość porcji: 5 Czas przygotowania: 45 minut Składniki: * 4 małe ziemniaki * 225 g drobnej fasolki szparagowej * 3 średnie jaja * 4 pomidory * 1/2 białej cebuli pokrojonej w cienkie plasterki * 200 g tuńczyka w oleju, z puszki, odsączonego * 8 czarnych oliwek przekrojonych na pół * 6 filetów anchois przekrojonych na pół * 2 małe salaty (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.