SAŁATKA Z AWOKADO EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : 1 awokado szpinak rukola 4 jajka na twardo pestki słonecznika 1 cebula czerwona mozzarella pomidorki koktailowe SOS : 2 łyżeczki musztardy (własna) 2 łyżeczki miodu 5 łyżek oliwy z oliwek 2-3 łyżki octu jabłkowego (własny) 1 łyżka ziół prowansalskich 1/2 łyżeczki soli kłodawskiej WYKONANIE (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
PASTA Z AWOKADO EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : awokado 3-4 jajka ugotowane na twardo 2-3 ząbki czosnku 1/2 cebuli czerwonej 1/2 cytryny 2 łyżki musztardy (własna) PRZYPRAWY : sól kłodawska, pieprz ziołowy WYKONANIE (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
Wrapy z łososiem i awokado Na słodko...
Jeżeli znudziła się Państwu własna kuchnia, to warto sprawdzić przepis na wrapy z łososiem i awokado. Jest to znakomity pomysł na szybki obiad, z którym poradzą sobie nawet początkujący kucharze. Dojrzałe i odpowiednio miękkie awokado jest w stanie odmienić oblicze nawet bardzo mało smacznych dań. Jeżeli raz wypróbują Państwo w swojej kuchni awokado, to szybko stanie się ono waszym ulubionym dodatkiem do dań. Wrapy na ciepło Wrapy na ciepło doskonale sprawdzą się zarówno do pracy, jak i na domowy obiad. Warto mieć w szafce opakowanie wrapów na przysłowiową "czarną godzinę", gdy będą chcieli Państwo przygotować coś smacznego i niezbyt wykwintnego. Do przygotowania tego szybkiego dania potrzebować będziemy: opakowania wrapów, 500 gram łososia, awokado, sól, pieprz, ananasa (może być z puszki), oliw (...) Zobacz cały wpis na blogu » |