Ptasie mleczko brzoskwiniowe przepisy - Milki
Brzoskwinie w zalewie - 1 puszka duża (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
Rogaliki francuskie z brzoskwiniami przepisy - Milki
ciasto francuskie - 1 płatbrzoskwinie z puszki (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
Ciasto budyniowo – brzoskwiniowe przepisy - Milki
herbatniki – 50 dag budyń waniliowy – 2 opak mleko 3,2% - 1 litr cukier – 12 dag (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
Babka z brzoskwiniami przepisy - Milki
jajka - 5 sztcukier puder - 20 dagcukier waniliowy - 1 op (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
CIASTO FASOLOWO SEROWE EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : Fasolowe 0,5 kg ugotowanej czerwonej lub czarnej fasoli 1 banan 4 jajka 3 łyżki karobu 4 łyżki miodu 3 łyżeczki oleju kokosowego nierafinowanego 1,5 łyżeczki sody Garść rodzynek Szczypta soli Serowe 400 g sera białego (swojskiego) 1 jogurt naturalny mały (125g) 2 jajka 10 g mąki kokosowej 3 łyżki syropu z agawy ( klonowego lub miodu) Słoik brzoskwiń WYKONANIE (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
Brzoskwinie w sosie kulinaria
Składniki: * puszka brzoskwiń * 3 łyżki białego wina deserowego * 3 łyżki miodu * łyżeczka cukru pudru * bita śmietana * zrumienione płatki migdałowe * starta czekolada lub posiekane orzechy Przygotowanie: 1. Brzoskwinie wyjąć z puszki, osączyć z zalewy. Rozłożyć do szklanych pucharków lub kompotierek. 2. 3 łyżki zalewy z brzoskwiń, cukier, miód i wino zagotować, cały czas mieszając. Zdjąć z ognia, gdy składniki sie połączą. Przestudzić. Sosem wypełnić zagłębienia w brzoskwiniach. Wstawić do lodówki. 3. Przed podaniem deser przybrać bitą śmietaną i posypać startą czekoladą, zrumienionymi płatkami (...) Zobacz cały wpis na blogu » |