Spaghetti alla carbonara kulinaria
Ilość porcji: 4 Czas przygotowania: 35 minut Składniki: * 15 dag boczku wędzonego * łyżka oleju * ząbek czosnku * 4 jajka * 25 dag tartego parmezanu * 1/2 łyżki śmietany 22% * 40 dag spaghetti * 2 łyżki siekanego szczypiorku * sól, pieprz Przygotowanie: 1. Boczek pokroić w słupki. Czosnek obrać i drobno posiekać. Boczek wytopić na patelni (jeśli jest bardzo chydy - topić na oleju), pod koniec smażenia boczku dołożyć (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.