Spaghetti alla carbonara kulinaria
Ilość porcji: 4 Czas przygotowania: 35 minut Składniki: * 15 dag boczku wędzonego * łyżka oleju * ząbek czosnku * 4 jajka * 25 dag tartego parmezanu * 1/2 łyżki śmietany 22% * 40 dag spaghetti * 2 łyżki siekanego szczypiorku * sól, pieprz Przygotowanie: 1. Boczek pokroić w słupki. Czosnek obrać i drobno posiekać. Boczek wytopić na patelni (jeśli jest bardzo chydy - topić na oleju), pod koniec smażenia boczku dołożyć (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczaÄ Ci coraz lepsze usĹugi. By mĂłc to robiÄ prosimy, abyĹ wyraziĹ zgodÄ na dopasowanie treĹci marketingowych do Twoich zachowaĹ w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam czÄĹciowo finansowaÄ rozwĂłj Ĺwiadczonych usĹug.
PamiÄtaj, Ĺźe dbamy o TwojÄ prywatnoĹÄ. Nie zwiÄkszamy zakresu naszych uprawnieĹ bez Twojej zgody. Zadbamy rĂłwnieĹź o bezpieczeĹstwo Twoich danych. WyraĹźonÄ zgodÄ moĹźesz cofnÄ Ä w kaĹźdej chwili.