ZUPA KREM Z SOCZEWICY I DYNI EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : 1 dynia piżmowa 1 cebula czerwona 1 łyżeczka papryki słodkiej 1 łyżeczka kuminu 1/2 łyżeczki papryki ostrej 1/2 łyżeczki suszonej mięty (może być taka z torebeczki herbaty) 1/4 łyżeczki mielonego chili 1 szklanka czerwonej soczewicy 1 1/2 litra wody (tyle , żeby dobrze zakryło składniki w garnku) 1 szklanka przecieru pomidorowego 1 łyżeczka soli (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.