Brownie bez pieczenia Ciasta, ciasteczka i inne słodkości
Składniki: Masa daktylowa: 300 g suszonych daktyli bez pestek 180 g zmielonych migdałów (lub orzechów laskowych) 130 g posiekanych, dowolnych orzechów (np. włoskich, laskowych, nerkowców, migdałów) 80 g kakao szczypta soli Polewa: 20 g kakao 1 łyżka masła orzechowego, gładkiego ok. 3 łyżek syropu klonowego lub z agawy Sposób przygotowania: Daktyle zalać wrzątkiem do przykrycia i pozostawić na 20 minut. Następnie odsączyć na sitku. Daktyle, zmielon (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczaĂâââŹÂĄ Ci coraz lepsze usĂâŚĂ˘âŹĹĄugi. By mĂĆĂÂłc to robiĂâââŹÂĄ prosimy, abyĂâŚĂ˘âŹÂş wyraziĂâŚĂ˘âŹĹĄ zgodĂââ⢠na dopasowanie treĂâŚĂ˘âŹÂşci marketingowych do Twoich zachowaĂâŚĂ˘âŹĹž w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam czĂâââ¢ĂâŚĂ˘âŹÂşciowo finansowaĂâââŹÂĄ rozwĂĆĂÂłj ĂâŚĂ˘âŹÂşwiadczonych usĂâŚĂ˘âŹĹĄug.
PamiĂâââ¢taj, ĂâŚĂÂźe dbamy o TwojĂâââŹÂŚ prywatnoĂâŚĂ˘âŹÂşĂâââŹÂĄ. Nie zwiĂâââ¢kszamy zakresu naszych uprawnieĂâŚĂ˘âŹĹž bez Twojej zgody. Zadbamy rĂĆĂÂłwnieĂâŚĂÂź o bezpieczeĂâŚĂ˘âŹĹžstwo Twoich danych. WyraĂâŚĂÂźonĂâââŹÂŚ zgodĂââ⢠moĂâŚĂÂźesz cofnĂâââŹÂŚĂâââŹÂĄ w kaĂâŚĂÂźdej chwili.