MUSZTARDA DOMOWA Z MIODEM EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : 5 łyżek gorczycy 5 łyżek octu jabłkowgo (własny) 2 łyżki miodu pół szklanki wody szczypta soli WYKONANIE Gorczycę zalać wodą z dodatkiem octu jabłkowego i odstawić na mniej więcej 24 godziny. Po tym czasie gorczycę odcedzić, dodać miód oraz sól i zblendować. Przełożyć do szklanego słoiczka i włożyć do lodówki. (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.