PIECZARKI FASZEROWANE EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : 8 dużych pieczarek szklanka kaszy bulgur 3 cebule czerwone ogonki z pieczarek 1 op. mozarelli passata pomidorowa 8 plastrów sera żółtego 1-2 papryki sól, pieprz ziołowy, czosnek granulowany, curry, kolendra mielona, kurkuma - do smaku WYKONANIE (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
KOTLECIKI Z SOCZEWICY EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : 1 szkl. soczewicy 1 szkl kaszy bulgur 4 cebule czerwone smalec lub inny olej do smażenia ulubione przyprawy (keba-gyros,papryka słodka,czosnek gran,papryka wędzona itd) WYKONANIE (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
PAPRYKA FASZEROWANA KASZĄ BULGUR EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : 4 papryki 1 szklanka kaszy bulgur 7-8 pieczarek 1 cebula czerwona passatta pomidorowa ser biały (feta) opcjonalnie kawałek sera żółtego do posypania 1 łyżka smalcu PRZYPRAWY : sól kłodawska, pieprz ziołowy, kurkuma, czosnek granulowany, papryka słodka (...) Zobacz cały wpis na blogu » |