KOPIEC KRETA Z MĄKI KOKOSOWEJ EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI NA CIASTO : 150 g mąki kokosowej 10 jajek 200 g rozpuszczonego w kąpieli wodnej oleju kokosowego 60-70 g ksylitolu 30 g kakao 100%2 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli 80 g wody (zależy od mąki) WYKONANIE Wszystkie składniki miksujemy mikserem na gładką masę. Piekarnik nagrzewamy na 160 st góra-dół- termoobieg i pieczemy 30-35 minut. Po tym czasie wyjmujemy nasze ciasto z foremki i czekamy aż troszkę ostygnie. Odkrawamy górną część a w dolnej robimy delikatne wgłębienie za pomocą łyżki. (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.