Leczo z kiełbasą i cukinią Pyszne obiady na codzień
LECZO Z KIEŁBASĄ I CUKINIĄ Sładniki: - ok 60dkg kiełbasy śląskiej lub innej podwędzanej - 1 duża cukinia - 3 papryki czerwone - 1kg pomidorów lub 2 puszki pomidorów - 10 sztuk pieczarek - 2 średnie cebule - 1 ząbek czosnku - przecier pomidorowy - liść laurowy, ziele angielskie - sól, pieprz, papryka słodka i ostra w proszku - natka pietruszki (opcjonalnie) Przygotowanie: 1. Kiełbasę pokroić w półplasterki i podsmażyć na 3 lyżkach oleju 2. Zrumienioną kielbasę odsączyć z oleju łyżką cedzakową i przełożyć do dużego garnka. (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.