Makaron domowy kulinaria
Składniki: * 20 dag mąki * 2 jajka * sól * 1 łyżka oleju Przygotowanie: 1. Mąkę wysypać na stolnicę, zrobić wgłębienie. Wlać w nie 2 roztrzepane jajka, dodać szczyptę soli i łyżkę oleju, zagnieść. 2. Rozwałkować jak najcieniej, odłożyć, żeby placki przeschły. 3. Zwijać rulony i kroić w wąskie paski, rozrzucić, żeby sie nie posklejały, przesuszyć, ugotować. Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczaÄ Ci coraz lepsze usĹugi. By mĂłc to robiÄ prosimy, abyĹ wyraziĹ zgodÄ na dopasowanie treĹci marketingowych do Twoich zachowaĹ w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam czÄĹciowo finansowaÄ rozwĂłj Ĺwiadczonych usĹug.
PamiÄtaj, Ĺźe dbamy o TwojÄ prywatnoĹÄ. Nie zwiÄkszamy zakresu naszych uprawnieĹ bez Twojej zgody. Zadbamy rĂłwnieĹź o bezpieczeĹstwo Twoich danych. WyraĹźonÄ zgodÄ moĹźesz cofnÄ Ä w kaĹźdej chwili.