Makaron domowy kulinaria
Składniki: * 20 dag mąki * 2 jajka * sól * 1 łyżka oleju Przygotowanie: 1. Mąkę wysypać na stolnicę, zrobić wgłębienie. Wlać w nie 2 roztrzepane jajka, dodać szczyptę soli i łyżkę oleju, zagnieść. 2. Rozwałkować jak najcieniej, odłożyć, żeby placki przeschły. 3. Zwijać rulony i kroić w wąskie paski, rozrzucić, żeby sie nie posklejały, przesuszyć, ugotować. Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.