Brownie bez pieczenia Ciasta, ciasteczka i inne słodkości
Składniki: Masa daktylowa: 300 g suszonych daktyli bez pestek 180 g zmielonych migdałów (lub orzechów laskowych) 130 g posiekanych, dowolnych orzechów (np. włoskich, laskowych, nerkowców, migdałów) 80 g kakao szczypta soli Polewa: 20 g kakao 1 łyżka masła orzechowego, gładkiego ok. 3 łyżek syropu klonowego lub z agawy Sposób przygotowania: Daktyle zalać wrzątkiem do przykrycia i pozostawić na 20 minut. Następnie odsączyć na sitku. Daktyle, zmielon (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.