Pieczarki Szczypta Miłości
Dwa sposoby na grilowane pieczarki, znowu klasyczne i nadziane :)Klasyczne:Pieczarki myjemy, delikatnie osuszamy ręcznikiem papierowym.Kładziemy na sreberka, każdą pojedyńczo na kawałek sreberka, kładziemy na nie kawałeczek masełka,plasterek czosnku i opcjonalnie kawałek szynki, boczku - co lubicie, szczypta soli i pieprzu i zawijamy :)Nadziane:Składniki:Pieczarki(około pół kg) pół kg mięsa mielonego,ulubione przyprawy(w moim przypadku sól, ostra papryka, pieprz, odrobina magii, zioła prowansalskie)czosnek, cebula, pomidor,olej do podsmażenia,10 dag zółtego seraPieczarki myjemy, delikatnie wyciągamy z nich nóżki. Nożki kroimy w drobną kostkę lub ścieramy na tarce. Cebulę i pomidora kroimy w kosteczkę, czosnek ścieramy na tarce i podsmażamy na niewielkiej ilości oleju, dodajemy nóżki z pieczarki i mięso mielone, przecier, przyprawy i dusimy do wyparowania w (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.