Polędwica Kurpiowska (Wędzona Podsuszana) Wędliny z Lutobroku
Zapraszamy na: (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
Polędwiczka Kurpiowska Wędzona Podsuszana Wędliny z Lutobroku
http://www.wedlinylutobrok.pl (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
Polędwiczki z boczkiem kulinaria
Składniki: * 2 poledwiczki wieprzowe * 20 dag wedzonego boczku, pokrojonego na cienkie, długie plastry * sól * grubo zmielony pieprz * olej Przygotowanie: 1. Polędwiczki umyć, osuszyć, pokroić na plastry grubości około 3 cm. Lekko rozbić dłonią. 2. Każdy plaster owinąć plasterkiem boczku, osuszyć, posypać pieprzem i solą, spiąć wykałaczką albo szpadką do szaszłyków. 3. Ułozyć na natłuszczonej blasze. Piec w temperaturze 190 st. C. Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczaĂ Ci coraz lepsze usÄšÂugi. By mÄĹc to robiĂ prosimy, abyĚ wyraziĚ zgodĂ na dopasowanie treÄšÂci marketingowych do Twoich zachowaĚ w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam czĂÂÄšÂciowo finansowaĂ rozwÄĹj ÄšÂwiadczonych usÄšÂug.
PamiĂÂtaj, Ěźe dbamy o TwojĂ prywatnoÄšÂĂÂ. Nie zwiĂÂkszamy zakresu naszych uprawnieĚ bez Twojej zgody. Zadbamy rÄĹwnieĚź o bezpieczeÄšÂstwo Twoich danych. WyraĚźonĂ zgodĂ moĚźesz cofnĂ Ă w kaĚźdej chwili.