ŁOSOŚ W POMARAŃCZY Z SAŁATKĄ RYŻOWĄ Z MANGO EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : 1 płat łososia (dorsza) sok wyciśnięty z dwóch pomarańczy 1 szklanka ryżu surowego 1 mango mała kiść winogron czerwonych garść pomidorków koktailowych garść rukoli 1 papryka czerwona 1 papryka żółta 2 ogórki świeże (małe) 1 czerwona cebula  (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
KREWETKI W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYM Z SAŁATKĄ EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : 30 dag krewetek w pancerzu 3 jajka mąka żytnia typ 720 smalec SAŁATKA : mix sałat garść rukoli 2 sery mozzarella pomidorki koktailowe (kilka sztuk) winogrono czerwone (mała kiść) garść pestek słonecznika SOS : 2łyżeczki mi (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
SAŁATKA Z AWOKADO EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : 1 awokado szpinak rukola 4 jajka na twardo pestki słonecznika 1 cebula czerwona mozzarella pomidorki koktailowe SOS : 2 łyżeczki musztardy (własna) 2 łyżeczki miodu 5 łyżek oliwy z oliwek 2-3 łyżki octu jabłkowego (własny) 1 łyżka ziół prowansalskich 1/2 łyżeczki soli kłodawskiej WYKONANIE (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
Sałatka z rukoli i suszonych pomidorów kulinaria
Ilość porcji: 4 Czas przygotowania: 25 minut Składniki: * 3 pęczki rukoli * 10 suszonych pomidorów w oliwie * 2 kromki pieczywa tostowego * ząbek czosnku * 2 łyżki kaparów * 2 łyżki prażonych orzeszków pinii * 2 łyżki octu balsamicznego * 1/2 łyżeczki cukru * 6 łyżek oliwy z zalewy suszonych pomidorów * 2 łyżki parmezanu w płatkach * sól, pieprz (...) Zobacz cały wpis na blogu » |