NALEŚNIKOWE SAJGONKI Z KREWETKAMI EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : 30-40 dag krewetek 1 cebula czerwona 20-30 dag sera żółtego 1 papryka czerwona sere almette sól,pieprz ziołowy, czosnek granulowany - do smaku naleśniki (przepis na poprzednich stronach) WYKONANIE Naleśniki smażymy zgodnie z przepisem(patrz wstecz) Warzywa kroimy w drobniutką kostkę, ser ścieramy w maszynce.i Krewetki myjemy, obieramy z pancerza i czyścimy. Następnie posypujemy je przyprawami i kładziemy na rozgrzany olej. Smażymy. Zimne naleśniki smarujemy serkie (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
SAJGONKI WARZYWNE EKO KUCHNIA VIOLI
SKŁADNIKI : 2 marchewki 2 cebule czerwone 1 papryka czerwona i żółta 1 batat 1 cukinia 1/2 op makaronu ryżowego lub z manioku 2 ziela angielskie 1 liść laurowy 1 łyżka czosnku granulowanego 1 łyżeczka - imbiru,kurkumy,pieprzu ziołowego,kolendry mielonej,kuminu,soli kłodawskiej (...) Zobacz cały wpis na blogu » |