Sos beszamelowy Jak zarządzać domem - blof
2 łyżki masła lub margaryny 3-4 łyżki maki 3/4 szklanki mleka sól, pieprz (lub gałka muszkatołowa) Sposób przyrządzania: Na małym ogniu w garnku rozpuścić masło lub margarynę, dodać mąkę i wymieszać. Gdy masło połączy się z mąką dodać mleko stale mieszając i gotując czekać aż zgęstnieje, doprawić do smaku. Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczaĂ Ci coraz lepsze usÄšÂugi. By mÄĹc to robiĂ prosimy, abyĚ wyraziĚ zgodĂ na dopasowanie treÄšÂci marketingowych do Twoich zachowaĚ w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam czĂÂÄšÂciowo finansowaĂ rozwÄĹj ÄšÂwiadczonych usÄšÂug.
PamiĂÂtaj, Ěźe dbamy o TwojĂ prywatnoÄšÂĂÂ. Nie zwiĂÂkszamy zakresu naszych uprawnieĚ bez Twojej zgody. Zadbamy rÄĹwnieĚź o bezpieczeÄšÂstwo Twoich danych. WyraĚźonĂ zgodĂ moĚźesz cofnĂ Ă w kaĚźdej chwili.