Wpisy zawierające słowo kluczowe stół chłodniczy gastronomiczny.
Do czego służy stół chłodniczy gastronomiczny? ekstrakuchnia
Stoły chłodnicze to niezbędne urządzenia w każdym lokalu gastronomicznym. Służą przede wszystkim do przechowywania żywności w odpowiednich warunkach. Jakie mają zalety? Czym cechuje się stół chłodniczy? Na jaki model postawić? Stół chłodniczy gastronomiczny Dzięki stołom tego typu można także krótkotrwale i wygodnie przechowywać oraz eksponować produkty w temperaturze od 0 do 8 stopni Celsjusza. Stoły chłodnicze są wykonane ze stali nierdzewnej, co zapewnia bezpieczeństwo podczas kontaktu z żywnością. Powierzchnię łatwo utrzymamy w czystości, co jest bardzo ważne dla każdej restauracji. Poszczególne modele mogą posiadać system dwu lub trzydrzwiowy, z szufladami, zlewem oraz nadstawką na pojemniki. Na ry (...) Zobacz cały wpis na blogu » |