Wpisy zawierające słowo kluczowe stół chłodniczy.
Do czego służy stół chłodniczy gastronomiczny? ekstrakuchnia
Stoły chłodnicze to niezbędne urządzenia w każdym lokalu gastronomicznym. Służą przede wszystkim do przechowywania żywności w odpowiednich warunkach. Jakie mają zalety? Czym cechuje się stół chłodniczy? Na jaki model postawić? Stół chłodniczy gastronomiczny Dzięki stołom tego typu można także krótkotrwale i wygodnie przechowywać oraz eksponować produkty w temperaturze od 0 do 8 stopni Celsjusza. Stoły chłodnicze są wykonane ze stali nierdzewnej, co zapewnia bezpieczeństwo podczas kontaktu z żywnością. Powierzchnię łatwo utrzymamy w czystości, co jest bardzo ważne dla każdej restauracji. Poszczególne modele mogą posiadać system dwu lub trzydrzwiowy, z szufladami, zlewem oraz nadstawką na pojemniki. Na ry (...) Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.