Wpisy zawierające słowo kluczowe szafa chłodnicza gastronomiczna.
Jak wybrać szafę chłodniczą gastronomiczną? ekstrakuchnia
Przygotowanie smacznych i świeżych posiłków nie byłoby możliwe, gdyby nie możliwość przechowywania jedzenia w niskiej temperaturze. Szachy chłodnicze gastronomiczne należą do ważnej części gastronomii, bez niej nie można by przechowywać tylu świeżych produktów. Warzywa, mięso, ale także nabiał to tylko niektóre produkty, które muszą się znaleźć w szafie chłodniczej. Inaczej ich termin przydatności byłby za krótki, a produkty stawały się nieświeże już po kilku godzinach w wysokiej temperaturze. Na co zwracać uwagę przy wyborze szafy chłodniczej gastronomicznej? Szafa chłodnicza jest urządzeniem, które zazwyczaj jest dużo większe niż lodówka. Jest to zaleta, która przydaje się w bardzo wielu lokalach gastronomicznych. Szafy mogą mieć pojemność nawet kilka tysięcy litrów brutto lub netto. Takie parametry zapewniają, że na regałach w szafie zmieści się w (...) Zobacz cały wpis na blogu » |