Zupa szczawiowa kulinaria
Składniki: * 25 dag szczawiu * 1 łyżka masła * 1 łyżka mąki * sól i pieprz * 1,5 litra bulionu * 1 szklanka śmietany * ser feta lub jajko ugotowane na twardo Przygotowanie: 1. Szczaw udusić na maśle, dodając odrobinę soli i pieprzu. 2. Włożyć do gorącego bulionu, przyprawić śmietana rozmieszana z mąką. 3. Doprowadzić do wrzenia. Podawać z serem feta lub jajkiem na twardo. Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.