Wędzony

Wpisy zawierające słowo kluczowe wędzony.


« najpopularniejsze słowa kluczowe

Schab Kurpiowski (Wędzony Parzony) Wędliny z Lutobroku

  (...)

Zobacz cały wpis na blogu »
Polędwiczki z boczkiem kulinaria

Składniki: * 2 poledwiczki wieprzowe * 20 dag wedzonego boczku, pokrojonego na cienkie, długie plastry * sól * grubo zmielony pieprz * olej   Przygotowanie: 1. Polędwiczki umyć, osuszyć, pokroić na plastry grubości około 3 cm. Lekko rozbić dłonią. 2. Każdy plaster owinąć plasterkiem boczku, osuszyć, posypać pieprzem i solą, spiąć wykałaczką albo szpadką do szaszłyków. 3. Ułozyć na natłuszczonej blasze. Piec w temperaturze 190 st. C.

Zobacz cały wpis na blogu »

Drogi użytkowniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.

 Tak, zgadzam się na nadanie mi "cookie" i korzystanie z danych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu dopasowania treści do moich potrzeb. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

 Tak, zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu personalizowania wyświetlanych mi reklam i dostosowania do mnie prezentowanych treści marketingowych. Przeczytałem(am) Politykę prywatności. Rozumiem ją i akceptuję.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać poprzez opcję: "Twoje zgody", dostępnej w prawym, dolnym rogu strony lub poprzez usunięcie "cookies" w swojej przeglądarce dla powyżej strony, z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.