Wafle przekładane kremem budyniowym! Przepisy kulinarne
Składniki: - wafle tortowe (jedno opakowanie) - budyń waniliowy bez cukru (dwa opakowania) - margaryna 150g (np. Kasia) - cukier (1 szklanki) - mleko (2 szklanki) Przygotowanie: 1. Krem budyniowy. Gotujemy budynie wegług przepisu i odstawiamy do wystygnięcia. Masło rozpuszczamy, dodajemy mleko, cukier. Następnie do rozpuszczonego masla dodajemy budyń i dokładnie miksujemy, na szybkich obrotach. 2. Wafle przekładamy kremem budyniowym. Całość odkładamy do lodówki na około 4 godziny. Smacznego! :D Zobacz cały wpis na blogu » |
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.